Overheid


Maatschappelijk vastgoed voor iedereen, één van onze specialisaties.

Dankzij deze specialisatie bieden wij opdrachtgevers en gebruikers meerwaarde. Voor opdrachtgevers in het publieke domein (Overheid, semi-overheid en het onderwijs) hebben wij een eigen team klaarstaan. Dit team pakt alle vragen met betrekking tot huisvesting voor deze klanten op.

Marku Bouw, dé specialist in Maatschappelijk Vastgoed

Of het nu gaat om de verbouwing van een bibliotheek, de nieuwbouw van een gemeentehuis of de grootschalige renovatie van een school, de divisie Overheid neemt u aan de hand mee. Van ontwerp tot oplevering; we hebben alles in huis om deze projecten, met zo min mogelijk impact voor de stakeholders, tot een goed einde te brengen. En is het project opgeleverd? Dan staat de afdeling Vastgoedzorg klaar om te helpen bij het opstellen van een exploitatieplan.

  Schoolgebouwen

  Kinderopvang

  Overheidsgebouwen

  Zorgcentra

  Monumenten

Samenwerking als gezonde basis


Marku Bouw voert een transparant beleid. We werken met vaste partners en zien de overige onderaannemers echt als co-makers. Gezamenlijk plannen (LEAN-sessies) en de verantwoordelijkheid dragen, maar ook ‘back to back’ contracten met partners zijn ons niet vreemd. Samenwerken op basis van heldere afspraken en een goed afgestemde (en samen opgestelde) planning zorgt ervoor dat we samen de verantwoordelijkheid nemen voor het goed en tijdig afronden van het project.

We hebben ruime ervaring in het samenwerken met (semi)overheidsinstanties en streven, samen met de opdrachtgever en haar gebruikers, naar duurzame oplossingen die de gemeenschap ten goede komen en de levenskwaliteit verbeteren. Met een bewezen staat van dienst in het leveren van tijdige projectopleveringen en binnen het gestelde budget, kunt u vertrouwen op Marku Bouw voor uw semi-overheidsprojecten.

Een greep
uit onze
projecten


  Alle projecten

Vragen of vrijblijvend een afspraak inplannen?


Neem contact op met Mark Elfrink  0544 356 000
  info@marku.nl

Copyright © 2024 – Marku Bouw  |  Privacyverklaring