Bedrijfsleven


Marku Bouw realiseert vastgoed dat bijdraagt aan het succes van haar gebruikers!

Vastgoed dat bijdraagt aan het succes van de gebruikers. Daar geloven wij in! Wij zijn van mening dat vastgoed ontwikkeld en gebouwd moet worden op basis van drie kernwaarden; gebruikswaarde, belevingswaarde en toekomstwaarde. Deze kernwaarden zijn van belang voor de gebruiker(s), opdrachtgever en haar omgeving om de bedrijfseconomische waarde van het vastgoed te maximaliseren.

Door ons te verdiepen in het (productie)proces van de klant, zijn we in staat om tijdens de bouw- en verbouwwerkzaamheden het overlast van het (productie)proces van de klant tot een minimum te beperken. Onze Lean-werkwijze is daarvoor een belangrijke basis.

 

Korte doorlooptijden en betrouwbare planning

We zijn gewend aan het werken met zeer korte doorlooptijden, buiten kantooruren en met een korte voorbereidingstijd: vandaag opdracht, morgen beginnen is eerder standaard dan uitzondering. Voor (productie)bedrijven is het van essentieel belang dat tijdens de bouw- en verbouwwerkzaamheden het (productie)proces met minimale verstoringen doorgaat. Door de manier waarop wij onze bedrijfsprocessen hebben ingericht, kunnen we dit soort complexe projecten gestructureerd uitvoeren.

"Een prettige partij om mee samen te werken. Goed meedenkend gedurende het gehele proces."


Thomas Kruip – Roemaat Transport B.V.

Een greep
uit onze
projecten


  Alle projecten

Vragen of vrijblijvend een afspraak inplannen?


Neem contact op met Mark Elfrink  0544 356 000
  info@marku.nl

Copyright © 2024 – Marku Bouw  |  Privacyverklaring