Nieuwbouw kantoor + bedrijfshal – DoetinchemOpdrachtgever
STEP Vastgoed B.V.
Oppervlakte
4450 m2
Contactvorm
B

Nieuwbouw kantoor + bedrijfshal – Doetinchem


Opdrachtgever
STEP Vastgoed B.V.
Oppervlakte
4450 m2
Contactvorm
B

Marku Bouw is gespecialiseerd in de bouw en ontwikkeling van bedrijfspanden, zowel kantoren als hallen. Met ons eigen team van ervaren professionals nemen we projecten in eigen beheer aan, maar we werken ook nauw samen met architecten om de visie van onze klanten te realiseren.

Of het nu gaat om een op maat gemaakt kantoorpand of een functionele hal, wij streven ernaar om hoogwaardige, duurzame en functionele gebouwen te leveren die voldoen aan de specifieke eisen en wensen van onze klanten.

Ons team begeleidt het hele proces, van conceptontwikkeling en ontwerp tot aan de daadwerkelijke bouw en oplevering. We hechten veel waarde aan open communicatie en samenwerking, zowel met onze klanten als met externe partners zoals architecten en leveranciers.

Door onze expertise en toewijding kunnen we bedrijven helpen om een pand te realiseren dat niet alleen aan hun huidige behoeften voldoet, maar ook klaar is voor toekomstige groei en ontwikkeling. Met een focus op kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid blijft Marku Bouw een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwbouw of uitbreiding van hun bedrijfspanden.

Bekijk
meer
projecten


  Alle projecten

Vragen of vrijblijvend een afspraak inplannen?


Neem contact op met Tom Belshof  0544 356 000
  info@marku.nl

Copyright © 2024 – Marku Bouw  |  Privacyverklaring